Ejen Affiliate


 

Rahsia Ejen Hartanah Kami Menjana RM12,650 Dalam Masa Hanya 2 Bulan!

 

Salam Sejahtera,

 

Saya Azuan Razak seorang perunding hartanah. Apa yang menarik minat saya untuk mencuba bidang ini adalah hasil jualan dan komisyen yang lumayan setiap bulan.


Broker Rumah, Agen Rumah, Broker Tanah, ini adalah istilah biasa yang kita dengar diluar sana. Mereka ini telah berjaya mengaut keuntungan yang amat lumayan hasil daripada mark-up harga hartanah yang mereka jual. Ada yang menjangkau angka RM50,000 untung atas angin selepas satu jualan yang telah mereka hasilkan.


Bagi pengetahuan anda, untuk melayakan anda menjadi seorang broker yang sah, anda mesti memohon lesen sebagai wakil jualan hartanah dan perlu berdaftar dengan LPPEH (http://www.lppeh.gov.my) iaitu Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah Malaysia (The Board of Valuers, Appraisers and Estate Agents Malaysia).


Anda juga boleh mengaut keuntungan lumayan seperti mereka, malah boleh menjana lebih banyak lagi. Apa yang memberi kelebihan dan perbezaan adalah anda tidak perlu bersusah payah memohon pelbagai lesen dari pihak berwajip. Dengan tujuan inilah kami rasa terpanggil untuk mengajak anda yang mempunyai minat dalam bidang hartanah untuk menjadi Agen Perunding Hartanah Sambilan syarikat kami.


Menariknya, anda tak perlu pun berhenti kerja yang sedang anda lakukan sekarang untuk menjadi agen kami. Anda hanya perlu mendaftarkan diri sebagai agen hartanah sambilan bersama team kami di laman web ini dan mendapatkan link affiliate milik anda sendiri. Jika ada mana-mana pihak yang berminat untuk membeli unit-unit hartanah tertentu dari kami melalui link yang telah anda kongsikan maka anda akan dibayar komisen.

 

Kelebihan menjadi agen hartanah sambilan kami, anda tidak akan dibiarkan begitu saja. Kami akan sediakan support team dari tenaga pengajar yang mahir dimana anda akan diajarkan cara-cara untuk menjana keuntungan lumayan melalui bisnes ini.

 

 

 

Kenapa saya amat sarankan anda menceburi bidang Multi Billionaire ini?

Cuba anda bayangkan, di usia saya baru 30-an dan tetapi boleh membuat jualan yang banyak dan agresif. Komisyen pula amat tinggi. Ini baru penjualan rumah, saya belum sentuh lagi penjualan tanah, perniagaan, kedai, pejabat. Saya juga belum cerita lagi komisyen untuk membuat penyewaan.

 

 

****************************************************************

 

Di Sini Saya Nak Kongsikan Beberapa Kisah Benar

 

Kisah 1 :

Seorang rakan senior agen berjaya menjual hartanah yang melayakkan beliau menerima komisyen RM20,000++. Anda nak tahu berapa nilai rumah tersebut? Bernilai RM900,000.

 

Kisah 2 :

Seorang Lawyer yang hendak membuat S&P (Sales & Purchase Agreement), amat terkejut dengan kes yang beliau terima. Kes 2 unit rumah yang bernilai RM400,000 yang telah dihantar oleh seorang agen. Bila beliau buat pengiraan semula berapa komisyen ejen tersebut : 2.75% x RM400,000 = RM11,000. 2 kes bermakna RM11,000 x 2 = RM 22,000. Wow, beliau terkedu dan termenung seketika. Sejak daripada peristiwa itu, lawyer ini mengambil keputusan untuk ceburkan diri dalam bidang Real Estate Negotiator Sepenuh Masa.

 

Kisah 3 :

Seorang Agen Hartanah berbangsa Cina, memberitahu kenapa dia berminat untuk jadi agen Hartanah Sepenuh Masa. Dia menjawab sebab Big Money. "Bukan susah mau buat sale, satu sale per month sudah cukup maa. Boleh cover 3 month punya salary.. RM10-20k senang-senang saja".

 

Kisah 4 :

Seorang agen yang telah hampir 10 tahun berkecimpung secara sepenuh masa dalam bidang hartanah memberitahu pendapatan beliau sebulan lebih kurang 10 ribu. Wow...10k!

 

 

****************************************************************

 

Berdasarkan daripada 4 kisah benar ini, maka jelaslah kenapa anda perlu ceburkan diri dalam bidang hartanah yang terbukti lumayan ini.

 

Tentu anda sudah teruja. Tapi anda tiada sebarang ilmu untuk ceburi bidang hartanah ini? Jangan risau!

 

Sebelum ini juga saya belajar daripada bawah, saya bersabar dalam proses pembelajaran untuk belajar tentang ilmu Multi Billionaires ini.

 

 

Apa yang akan saya bongkarkan??

 

 

Jadi apa lagi? Peluang dah ada di depan mata anda. Hanya keputusan yang memutuskan sama ada anda hendak cuba terjun dalam bidang ini atau sebaliknya. Tiada sesiapa yang boleh memaksa anda.

 

Jom Daftar Sebagai Agen Hartanah Sambilan Kami Dan Menjana Komisen Lumayan Setiap Bulan..


Kami Akan Dedahkan Teknik-Teknik Hebat Bagaimana Untuk Menjana Kewangan Lumayan Sebagai Agen Hartanah Sambilan!!